KPT Bouw

De metselaar die meedenkt

KPT Bouw denkt graag met u mee. In de calculatiefase, de voorbereidingsfase én uitvoeringsfase. Uw succes is immers ons bestaansrecht. Daarom staan wij u graag terzijde bij het verwerven van opdrachten en het vlekkeloos voorbereiden, uitvoeren en opleveren. Innovatiekracht, ambitie en het streven naar een optimale prijs/kwaliteit-verhouding zijn kenmerkend voor de aanpak van KPT Bouw.

In de calculatiefase ontzorgen wij u als opdrachtgever. Wij nemen, voordat u uw prijsvergelijking maakt, onze aanbieding met u door. Aan de orde komen aspecten als bouwmethodiek, uitgangspunten en workflow. Dat voorkomt misverstanden en leidt tot een optimale concurrentiepositie. Is er in een volgend stadium overeenstemming over eenheidsprijzen? Dan maakt KPT Bouw vóór de start van de werkzaamheden een totaalprijs. Zo is vooraf voor beide partijen bekend wat de totale aanneemsom is. En vermijden we eventuele vervelende verrassingen.

In de voorbereidingsfase ontzorgen wij u opnieuw. Voordat het werk start, nemen wij alle details efficiënt met u door. Van steigerhoogte tot routing en van ploegeninzet tot mortelkeuze.
Wij leggen alles voor u vast, hetgeen in de praktijk uitvoeringsproblemen voorkomt en dus veel geld bespaart.

Tijdens de uitvoering evalueren wij wekelijks of tweewekelijks de werkvoortgang en –planning met u. Zo blijven de puntjes op de i en vermijden we onnodige stagnatie. KPT Bouw draagt vervolgens flink wat steentjes bij aan een vlekkeloze oplevering. Dat doen we door in de uitvoeringsfase, samen met u, de kwaliteit te bewaken en zo problemen te voorkomen (permanente kwaliteitscontrole). Ons streven: het aantal opleverpunten op 0 en dus een tevreden eindopdrachtgever.