KPT Bouw

De metselaar van deze tijd

De hedendaagse ontwikkelingen in de bouw vragen om een nieuwe manier van werken. Slimmer. Sneller. Innovatiever. KPT Bouw biedt alles wat u van een metselbedrijf anno nu verwacht. Om zo de kwaliteitseisen van vandaag moeiteloos te realiseren. Bedrijfsprocessen volgens vastgelegde procedures. Externe kwaliteitscontroles. Wekelijks coördinatieoverleg. Adequate voortgangscontroles, ook onder hoge planningsdruk. En vlekkeloze oplevering conform planning, omdat afspraak afspraak is.

KPT Bouw beschikt over geschoolde, gediplomeerde vaklieden met een surplus aan ervaring. Op de steiger, maar ook in calculatie en werkvoorbereiding. Ons team zorgt voor een opgewekte, positieve werkinstelling. Voor heldere, vóóraf rondgemaakte totaalprijzen c.q. aanneemsommen. En voor complete ontzorging, omdat wij ook stelwerk, (af)timmerwerk, lijmwerk, voegwerk en steigerwerk verzorgen.

De eigentijdse kenmerken van KPT Bouw
De optimale prijs/kwaliteit-verhouding van KPT Bouw betaalt zichzelf terug en bewijst zich keer op keer in de praktijk. KPT Bouw: de metselaar van deze tijd.