Metselwerk en meer

Bij KPT Bouw is het complete gevelpakket in vertrouwde handen

KPT Bouw ontzorgt, dus beheersen we alle metseldisciplines. Met inzet en kennis van zaken verzorgen wij metselwerk, stelwerk, voegwerk, lijmwerk, (af)timmerwerk en steigerwerk - en meer! Bij KPT Bouw is het complete gevelpakket in vertrouwde handen.

 

Metselwerk, van nieuwbouw tot restauratie

KPT Bouw metselt gevels, inclusief dorpels, lateien, loodwerk, doorstrijkwerk en schoorstenen. Vanzelfsprekend brengen wij ook isolatiematerialen aan. Onze metselaars dekken het metselwerk iedere dag netjes af met afdekprofielen. Hierdoor wordt de uittreding van witte uitslag geminimaliseerd.

Ook herstel van bestaande gevels is KPT Bouw toevertrouwd. Het weghakken en herstellen van oud metselwerk, het reinigen van gevels en verzorgen van nieuw voegwerk. KPT geeft uw gevel een tweede leven.

Voegwerk: puur vakwerk

Prachtig, vakkundig voegwerk draagt bij aan de uitstraling en duurzaamheid van iedere gevel. Het voegwerk van KPT Bouw is puur vakwerk, gebaseerd op uitgebreide (product)kennis en ervaring. En vanzelfsprekend voorzien van professioneel advies. Niet alleen over uitvoering, maar ook over planning, routing, etc. KPT Bouw levert voegwerk voor nieuwbouw, restauratie, renovatie en onderhoud. Naar keuze platvol doorgestreken, iets verdiept, sterk verdiept, geborsteld, schaduw-, knip- of snijvoegwerk. Altijd vakwerk.

​Stelwerk en (af)timmerwerk

KPT Bouw is niet alleen uw metselaar; wij ontzorgen onze opdrachtgevers in zowel de ruwbouw als de afbouw. Snel en perfect, tot in de details. Met kundige timmerlieden die hun vak verstaan. Of het nou gaat om het maken van funderingen, het leggen en afstorten van vloeren, het stellen van buitenkozijnen, het plaatsen van kappen of het aftimmeren van binnenkozijnen met architraaf. KPT Bouw is uw partner voor het gehele gevelpakket!

Onberispelijk lijmwerk

Zowel voor elementen-lijmwerk als handmatig lijmen is KPT Bouw dé aangewezen bouwpartner. Wij lijmen kalkzandsteenelementen en –blokken in funderingen, t.b.v. woningscheidende muren, spouwmuren en scheidingswanden. Keurig, snel en kaarsrecht.

De unieke innovaties van KPT Bouw in zowel voorbereiding als uitvoering kunnen u veel tijd en kosten besparen. Zo kan de hoofdmaatvoering t.b.v. het elementen-lijmwerk door KPT Bouw zeer efficiënt worden uitgezet én is KPT Bouw in staat om te lijmen zónder profielen. In plaats daarvan werken wij dan met een nieuwe, bewezen stel-systematiek, die door slechts één vakman kan worden uitgevoerd. Resultaat: aanzienlijke besparing op manuren én bevoorrading, omdat er immers geen profielen op de vloer staan. Tel uit uw winst!
 

IJzersterk steigerwerk

In combinatie met andere opdrachten verhuurt, plaatst, monteert en demonteert KPT Bouw een breed scala steigers. Vakbekwame steigerbouwers (VCA* en ISO gecertificeerd) leveren ijzersterk steigerwerk, waarbij veiligheid en het naleven van de voorschriften voorop staan. Alle medewerkers hebben steigerpas A gevolgd en met succes afgerond. Onze steigers zijn voorzien van de juiste keurmerken. Vanzelfsprekend worden slaghoogte en gevelafstand vooraf in goed overleg vastgesteld.

​Levering van materialen

KPT Bouw levert desgewenst gevelstenen, kalkzandsteenproducten, profielen, steigers, lijm en specie tegen scherpe prijzen. Dat bespaart u tijd, verantwoordelijkheid en geld. Als KPT Bouw zelf materialen levert, verloopt de planning optimaal en is de workflow gegarandeerd.