Nieuws

Nieuwe huisstijl en website voor KPT Bouw06-12-2013 KPT Bouw staat voor het nieuwe elan in de metselwereld. Goed voorbereid, innovatief en bewust van doelen en verantwoordelijkheid. Bij zo’n vooruitstrevende visie hoort ook een eigentijdse huisstijl. 

Het nieuwe logo en de website van KPT Bouw zijn ontwikkeld door Gold Ontwerp en Communicatie uit Volendam. Hierbij is naast ‘look and feel’ veel aandacht besteed aan functie. De nieuwe visuele identiteit van KPT Bouw ademt professionaliteit en is tevens praktisch en herkenbaar. De website vertaalt het verhaal achter KPT, zodat het fungeert als een verkoop-tool; een verlengstuk van het eigen vermogen om nieuwe opdrachten ‘over de streep te trekken’. Daarnaast is achter de schermen gezorgd voor een goede vindbaarheid, een gebruiksvriendelijk beheersysteem en handige koppelingen met social media (nieuws en projecten verschijnen automatisch op Facebook en twitter).

Onze nieuwe huisstijl bevestigt dus onze visie: eigentijds en klaar voor de toekomst. KPT Bouw, de metselaar van deze tijd.

Meer nieuws over KPT Bouw

06-12-2013 Nieuwe huisstijl en website voor KPT Bouw